Om oss
Bloggsolutions finns till för att ge er som bloggar externa bloggtjänster.

Själva tjänsterna hittas på http://www.bloggsolutions.se

Registrera dig på direkten!
 

Senaste Inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar


RSS 2.0
Redigera din stilmall
En av våra funktioner hjälper dig att skapa en design. Du behöver inga som helst förkunskaper inom HTML.

Bara fyll i färger och teckensnitt så får du koden automatiskt.

Få flera läsare
Vi har ett par tjänster som gör att du kan få flera läsare till din blogg.

Bland annat "Spåra dina besökare" och "Tipsa en vän".

Tipsa en vän om den här bloggen

Blogghjälp
Behöver du hjälp med något i din blogg tvecka inte att maila oss
Bortresta
Från fredag lunch fram tills måndag morgon kommer vi inte kunna att svara på mail då vi är bortresta.

Skicka gärna in era frågor och problem så löser vi dem så fort vi kommit tillbaka.

Trevlig helg!
Två nya gratisdesigner | Igen!
Har vi pillat ihop en ny liten gratisdesign som går under namnet "Bodyorange". Dessa hittar ni gratis hos http://www.bloggsolutions.se , bara att klicka på er design på våran hemsida så får ni koden till stilmallen.En annan heter "Go green".

Ny artikel - Skapa en ram runt bloggen
Vi fortsätter artikel veckan med att skriva en artikel om hur du får en ram runtom din blogg. Bara att kika in i artikelarkivet på hemsidan och läsa. Ge gärna förslag på artiklar som ni vill ha.

http://bloggsolutions.blogg.se
Ny artikel - Styla listor

Precis som utlovat så leverera vi en artikel idag. Denna handlar om hur du kan styla listor i din blogg. Det går nämligen att ändra utseende på dessa. Artikeln kräver att du förstår lite av grunderna, gör du inte det så läs nybörjarartiklarna först.

http://www.bloggsolutions.se

Två nya artiklar
Vart lite lugnt ifrån våran sida nu i ett par dagar, men vi har kört så hårt här så att det behövdes lite vila över helgen.

Som kompenstion för vår lathet så släpper vi två artiklar istället. Den ena handlar om hur mycket reklam du ska ha i bloggen och den andra om hur du låter dina besökare bokmärka din blogg bland favoriter

Under veckan så kommer två nya roliga funktioner att släppas och vi ska släppa minst en ny artikel per kväll. så är du inte medlem bli det på direkten!

http://www.bloggsolutions.se/
13st artiklar upplagda om bloggning
Yes så har vi då skrivt ihop lite artiklar till er. Till en början är det en blandad inriktning, de är uppdelade i kategorier beroende på vilken nivå du befinner dig på.

Det finns även artiklar som behandlar hur du ska skriva i bloggen och hur du ska få din reklam att synas. Här följer ett urval av artiklar som finns att läsa.

* Skapa två menyer
* Placera sökrutan i loggan
* Effektiv bloggning
* Få sponsorer
* Sälj blogginlägg
* Reklam över headern

För att läsa artiklarna måste man vara inloggad och ni får hemskt gärna komma med tips på artiklar som vill ha skrivna.

http://bloggsolutions.blogg.se
Idé till artiklar
Vi håller på och bygger upp ett artikelarkiv som hjälper er som vill designa. Inriktningen kommer att vara lite mer avancerad design eftersom syftet inte är att konkurrera ut designadinblogg.se

Så vad vill ni läsa artiklar om? Ingenting är för svårt för att försöka förklara.
Så lägger du in två menyer - Artikel
Vi har märkt att det är många som undrar hur man skapar två menyer. Detta är lite halvkomplicerat men efter att knuggat våra geniknölar ihop så har vi skrivit ihop en artikel om hur man gör det på enklaste sättet.

Detta gäller främst blogg.se men teorin bakom är densamma på övriga bloggar också.

För att läsa artikeln så måste du vara medlem på våran hemsida.

http://www.bloggsolutions.se
Två nya gratisdesigner
Pillat på två nya gratisdesigner idag - Redheart är den ena döpt till och Oceanblue den andra.

Den blir din helt gratis på bloggsolutions.se (Logga in och tryck på design). Tryck på bilden så får du en kod som bara klistrar in i din stilmall.
Hemsidan nere - ÅTGÄRDAT
Åtgärdat, hemsidan upp igen

Av nån underlig anledning så är vår hemsida nere. Vi felsöker och hoppas hitta problemet snart!
Funktioner överflyttade

Nu har vi flyttat över alla funktioner till den nya designen. Nytt är att för att komma åt stilmallsgeneratorn och kodmallsgeneratorn så måste man vara medlem.

Vi kommer fortsätta under dagen och morgondagen att flytta över resterande sidor också.

Ny design - Två spalter
Sådär då har vi fräschat till våran design lite. Fortfarande finns ett par småbuggar, men vi hoppas att ni tycker om det.

Gör ni det så kan ni få en likadan GRATIS! Självklart får ni välja text i boxarna och färger själva. För självklart har vi lagt upp den här designen på bloggsolutions.se där det även hänt en mängd nya saker.

Nytt 15/15/08
* Ny design
| Men det är endast på startsidan och på sidan där ni hämtar ner denna designen. Det kommer att se lite lustigt ut när ni har loggat in ett tag framöver men vi åtgärdar allt så fort vi kan.

* Denna designen upplagd | Självklart bjuder vi på den här designen också. Vi hoppas nu att det är enklare att använda den nya generatorn som ni hittar under "Tvåspalts Design" när ni har loggat in. Fyll i formulären (Tar nån minut) och sedan får du din kod som du klistrar in.

* Registrera dig i bloggen | Yep nu är det alltså möjligt att registrera dig i bloggen. Högst upp i högra hörnet fyller du i dina uppgifter så är du igång på direkten.

Den här designen är skriven helt från början och har ingen annan som grund. Vi har suttit i notepad i ungefär 30h för att få det att fungera.  Hittar ni några buggar så får ni hemskt gärna säga till!
Ny sektion - Småfix (Bloggdesign)
Vi hjälpte en tjej igår med att ändra teckensnittet som är när man skriver kommentarerna. Alltså innan det är publicerade (I boxen). Och eftersom vi tycker att fler ska få möjlighet till detta så slängde vi upp det på vår sida.

Ändra teckensnitt i "Kommentera" rutan (fungerar för samtliga bloggnätverk)

För att få tillgång till detta så måste du vara medlem, sedan trycker på "Småfix". I formuläret så skriver du bara in vilket teckensnitt som du vill at det ska vara och därefter genererar du koden. Koden som du får fram infogar du någonstans i din stilmall bara.

Det är jättebra ifall ni tipsar oss om något litet som ni vill ändra på så löser vi det åt er. Kanske skapar vi även en funktion till det.

Registrera dig: http://www.bloggsolutions.se 
Uppdatering av Stilmallsgeneratorn
Gjorde en liten uppdatering av stilmallsgeneratorn idag. Det är nu möjligt att välja att rubrikerna till blogginlägget ska vara i Fet stil. Vi fixade även till en liten bugg som gav ett par inte alltför fina streck från headern, de är nu borta.

Säg till ifall det inte är något som fungerar så tittar vi på det på direkten.

Finns det någon som behöver hjälp med sin bloggdesign så släng iväg ett mail till info@bloggsolutions.se så löser vi det åt er gratis.

Glöm inte bort att tipsa andra på eran blogg om våra funktioner.
Ny Funktion - Destination Unknown
Såhär mitt i natten (och i hockeyn) så kom vi på en rolig liten funktion. På startsidan finns nu en knapp där det står "Dest. Unknown" - och det är precis vad det är.

Om du trycker här så kommer du att hamna på någon av de bloggarna som är registrerade hos oss. Detta innebär alltså två saker för er använder. Främst kan du hitta nya favoritbloggar, men dels så det blir det också en möjlighet för er att få någon extra besökare.

Genom "spåra en vän" så har vi nu full koll på varifrån ni läsare trillar in och har redan märkt av ett par bloggar som ger väldigt mycket läsare.
Ny funktion - Spåra dina besökare
Ytterliggare en ny funktion släpptes idag. Nu kan du se vart dina besökare kommer ifrån!

Det det finns flera fördelar med denna funktion

* Se vilka som länkar till dig
* Se vart dina kommentarer ger besök
* Se när på dygnet din blogg är besökt
* Se vilka bloggportaler som ger dig besökare.


Glöm inte bort att tipsa om oss i era bloggar ifall ni anänder funktionerna. Juh fler användare desto fler funktioner vill vi göra.

Gå in på: http://www.bloggsolutions.se och bli medlem för att få funktionen.
Ny funktion - Tipsa din vän!

Nyligen så har vi slängt upp en funktion (Eller egentligen två).

Tipsa en vän (Se uppe till höger)
Med hjälp av "Tipsa en vän" så kan locka fler besökare till din blogg utan att behöva göra något. Funktionen fungerar som så att du får ett formulär i din blogg där dina besökare kan tipsa en vän om just din blogg. Det enda de fyller i är sitt namn och till vilken mailadress tipset ska skickas.

Hur gör jag?
Antingen så infogar du det själv i din kodmall, koden hittar du på "min sida". Alternativ två är att du går in i kodmallsgeneratorn och "bockar för" alternativet "Tipsa en vän". Då skapas automatiskt hela din kodmallskod som du ersätter din nuvarande med.

Otroligt enkelt alltså!!

För att använda funktionen måste man vara medlem (vilket vi öppnade för nyss också). Detta för att mailet ska veta vilken blogg den ska tipsa om. Det är självklart gratis att bli medlem!

Tipsa gärna i era bloggar om oss, det blir så mycket roligare att skapa funktionerna då (Fler är på väg).

Ändra Kodmall
Så har vi släppt en uppdatering på generatorn. Det är nu möjligt att fixa till sin kodmall för startsidan. Du kan välja hur många inlägg som visas men framförallt vad du vill visa. Ifall du vill ha sökrutan, arkiv, senaste inlägg, profil osv synligt.

Inom en snar framtid kommer det även att släppas en mer avancerad variant av stilmallsgeneratorn. Vi vill dock vänta lite tills vi är helt säkra på att koden kommer att fungera på den nya plattformen.


Saknar ni något i den nuvarande generatorn så säg till! Vi löser det på direkten.

Kolla in allt på http://www.bloggsolutions.se
Vad tycker ni?
Vill hemskt gärna ha feedback på vad som fungerar och inte fungerar. Post gärna en kommentar så vi får se resultatet av generatorn och berätta vad du tyckte.
Äntligen igång! Bloggsolutions.se
Så har vi äntligen slängt upp en betaversion av bloggsolutions.se. För tillfället ligger två gratisdesigner(Den ena används här) och kodgeneratorn uppe.

Här är en liten beskrivning av vad vi har att erbjuda helt gratis

Kodgeneratorn

Använd den för att skapa din helt egna unika design. Det som är bra är att inga förkunskaper alls krävs. Det enda du gör är att skriva in teckensnitt, färger och storlekar i ett forumlär. Därefter skapas en kod som du klistrar in i din stilmall.

Gratisdesigner

Här kommer vi att lägga upp designer som vi har skapat med hjälp av generatorn. Allt för att visa hur pass bra resultatet faktiskt kan bli på mindre än fem minuter.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss antingen här i bloggen eller via mail bloggsolutions.se
Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis iaculis metus at nisi. Curabitur ipsum. Vestibulum at orci. In et metus. Maecenas porttitor. Morbi commodo, nisi id ullamcorper placerat, velit ante auctor neque, vel elementum nunc felis non tellus. Aenean et neque sit amet ipsum eleifend sodales. Integer eget dolor eget tellus semper ultrices. Proin gravida auctor mauris. Donec aliquam nibh nec nulla ullamcorper commodo. Sed quis nibh non elit molestie porta.

Morbi tortor. Suspendisse potenti. In vel libero. Vivamus dictum semper mi. Nam nisi arcu, mattis sit amet, bibendum vitae, iaculis sit amet, purus. Nulla id urna in mauris suscipit sollicitudin. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed justo.


Phasellus lobortis aliquam leo. Vivamus dictum, augue a dictum facilisis, est diam facilisis mauris, a sagittis eros nibh vel sapien. Duis malesuada lectus et elit mattis tristique. Integer rhoncus, odio in eleifend tincidunt, justo risus consequat magna, ac tincidunt neque est nec neque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nullam eget nisl. Etiam nec erat pharetra dolor volutpat malesuada. Fusce ac nulla ac felis sodales ullamcorper. Proin eu tellus. Duis sed elit sed lorem gravida auctor. Mauris nec sapien. Vestibulum elit. Nulla mi. Donec vulputate molestie neque. Pellentesque eu mauris vel velit convallis dictum. Nam euismod. Morbi hendrerit consectetuer arcu.