Om oss
Bloggsolutions finns till för att ge er som bloggar externa bloggtjänster.

Själva tjänsterna hittas på http://www.bloggsolutions.se

Registrera dig på direkten!
 

Senaste Inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar


RSS 2.0
Redigera din stilmall
En av våra funktioner hjälper dig att skapa en design. Du behöver inga som helst förkunskaper inom HTML.

Bara fyll i färger och teckensnitt så får du koden automatiskt.

Få flera läsare
Vi har ett par tjänster som gör att du kan få flera läsare till din blogg.

Bland annat "Spåra dina besökare" och "Tipsa en vän".

Tipsa en vän om den här bloggen

Blogghjälp
Behöver du hjälp med något i din blogg tvecka inte att maila oss
Semester
Nu tar vi en efterlängtad semester och kommer därför inte kunna att svara på mail.

Vi hoppats att vi har motverkat alla fel som kan komma de närmaste dagarna. På söndag är vi tillbaka igen, mot skärgården!


Tusen tack alla underbara medlemmar som har anslutit sig! Vi hade hoppats på att han 400st när månaden var slut men är redan nu uppe 543st!
Ny funktion, Ny Design och vi hjälper dig att registrera en domän
Så var det dags återigen för en ny funktion. Äntligen har vi fixat så att man kan ha en nedräkning på sin blogg.

Som ni även ser så har ser det lite annorlunda ut på "Min Sida". Eftersom sidan expanderat snabbare än vad vi hade tänkt så är detta en temporär livräddning. Hoppas ni klarar av att navigera på den.

Sist men inte minst så vill påminna om att vi hjälper er nu att registrera domäner. För 299:-  kan du alltså få detta som ny bloggadress. minblogg.se / minblogg.com. Mer info under "tjänster".
Se vem som fyller år idag

Nu har vi suttit och filat hela veckan på diverse smågrejer. Ett jätteklantigt fel av oss har gjort så att ibland blir texten rosa i gratisdesignerna. Detta är rättat nu och vi hoppas att problemen är borta.

Desto roligare så kan vi meddela att vi släppt en ny funktion. Med den här funktionen så kan du visa läsarna i din blogg vilken kändis som fyller år idag. Logga in på sidan för att kika närmare.

På denna funktionen har vi än lagt till en förbättring för er som har blogg.se. Ni kan nu bocka för att ni har det så matchar koden eran design. Dvs så att den ser ut som den övriga designen.

Designer till bloggspot är på väg, håll ut! Det är bra knepiga att få ihop.

Två menyer på blogspot
Eftersom det trillar in en hel del medlemmar nu som har Blogspot så kommer vi med start idag och för en vecka framåt enbart rikta in oss på tjänster till er.

Detta kommer att vara gratisdesigner och lite artiklar om hur ni ska redigera eran blogg. Redan nu så finns det en artikel uppe om hur man får två menyer på blogspot. (Logga in och tryck på "Artikelarkivet")

Det är ganska så meckigt att göra designer till blogspot så därför kommer de inte börja att ploppa upp förns i mitten på nästa vecka. Men just nu ligger 100% fokus på dessa i 10 dagar framöver!
Ny design
Ny design, en grå sådan som ni får ta del av gratis.