Om oss
Bloggsolutions finns till för att ge er som bloggar externa bloggtjänster.

Själva tjänsterna hittas på http://www.bloggsolutions.se

Registrera dig på direkten!
 

Senaste Inläggen
Kategorier
Arkiv
Länkar


RSS 2.0
Redigera din stilmall
En av våra funktioner hjälper dig att skapa en design. Du behöver inga som helst förkunskaper inom HTML.

Bara fyll i färger och teckensnitt så får du koden automatiskt.

Få flera läsare
Vi har ett par tjänster som gör att du kan få flera läsare till din blogg.

Bland annat "Spåra dina besökare" och "Tipsa en vän".

Tipsa en vän om den här bloggen

Blogghjälp
Behöver du hjälp med något i din blogg tvecka inte att maila oss
Fel i röstningen
Dessvärre så har en bugg gjort att ni som registrerat er via tävlingssidan inte har kunnat rösta. Eller snarare så har inte rösterna kunnat räknats.

Vi ber om ursäkt för detta men problemet är nu åtgärdat! Vi ber er därför att logga in och rösta igen.
Nu går det att rösta
Efter mycket strul så går det äntligen att rösta.

Logga in på minsida hos bloggsolutions.se för att lägga din röst i årets tävling där sommarens snyggaste design skall koras.
Finalisterna framtagna
Så har då samtliga finalister tagits fram. Dessa hittar ni på startsidan för tävlingen. http://www.bloggsolutions.se/

(Vi har fortfarande tekniska problem med röstningen. Detta är ingenting vi kan påverka utan problemet ligger hos en annan part. Vi ber om ursäkt för detta men så fort denna parten löst problemet så kan vi lägga upp röstningen.)

Grattis till alla er som är med i finalen! Och ett stort tack till alla som har nominerat.
Tekniska problem
Dessvärre så har vi tekniska problem med att implentera röstningen i vårat system. Detta gör att det nu är oklart ifall vi hinner få igång det ikväll. Senast imorgon eftermiddag så hoppas vi att allting rullar men vi gör allt för att komma igång redan ikväll.

Vi ber om ursäkt!
Vad är Bloggsolutions.se?
Vad är bloggsolutions?

Bloggsolutions erbjuder dig tjänster till din blogg. Dessa tjänster resultarar i snyggare design, roliga funktioner och i flera läsare! Självklart är alla tjänster gratis och vi kräver ingenting i motprestation t.ex reklam. Vi finns till för att underlätta ditt bloggande och är din blogghjälp på nätet!

Registrera dig direkt här i bloggen eller gå in på http://www.bloggsolutions.se

Missa inte våran designtävling där du kan vinna fina priser.

Vi är experter på bloggar, undrar du över något så maila gärna oss. (Hur hamnade vi på aktiva listan med flit?)

Sista dagen imorgon
Förtydligande angående röstningen Röstningen kommer att komma igång imorgon (onsdag) eftermiddag direkt när de sista fem finalisterna är framtagna. Röstar gör man genom att logga in på bloggsolutions.se och detta kommer inte att vara synligt förns imorgon.

Fortsätt att nominera bloggar, de inkommer intressanta förslag hela tiden så se till så att vi inte missar just DIN blogg!


RÖSTA FRAM SOMMARENS SNYGGASTE GENOM ATT KLICKA PÅ BILDEN!

Ny finalist uttagen
Den femte finalisten togs ut idag, Vi vet att en till var utlovad men vi väntar med denna tills på onsdag då resterande fem finalister skall utses. Anledning är att det "haglar" in väldigt mycket designer som liknar varandra men samtidigt är väldigt snygga. Vi vill därför vänta tills samtliga nomineringar är gjorda för att inte missar någon blogg.

Dagens uttagna blogg är Alexandras. Motiveringen är väldigt enkel, vi har nämligen lyssnat på er. Inte mindre än 16 nomineringar har lagts på denna blogg (Den som fått näst mest har fått 3st).

Fortsätt att nominera och skriv om tävlingen så kan du vinna priser.

(Förresten ni har väl inte missat våran nya sida där vi samlar alla bloggtävlingar på nätet? Bloggtävlingar.se)
Två bloggar till nominerade
Nu på morgonen så togs två bloggar till ut till den stora finalen som startar nästa vecka. Vi har fått in någonstans runt 100 nomineringar hittills och självklart tittar vi igenom alla tips vi får in. Det var väldigt svårt att utse dessa två och för att avgöra så fick vi ta in en person utifrån (Väldigt jämnt mellan två av bloggarna).

Ni som har blivit nominerade men inte blivit uttagna bland dessa två har fortfarande chansen att komma med så var inte oroliga för det. Det är några som har nominerat flera bloggar och detta råder vi er andra att göra också. Era chanser att utse en finalist ökar då drastiskt.

De två nominerade.

         
Registrera en .se eller .com domän
Registrera ditt domännamn
Att äga ett domännamn till sin blogg är både viktigt och väldigt bra att ha. Ett domännamn är den internetadressen man skriver in i webläsarens fönster (t.ex bloggsolutions.se). Genom att du äger ditt domännamn så är det även lättare för dina läsare att komma ihåg din bloggs adress. Vi hjälper dig att registrera ett domännamn samt står för all teknisk support.

Kan jag ha kvar min blogg?
Du bloggar på som vanligt med ditt nuvarande bloggverktyg, du behöver inte göra någonting alls för att din domän ska fungera utan vi sköter allt det tekniska åt dig. Givetvis står du som ägare på domännamnet.

För mer info gå till http://www.bloggsolutions.se
Gör reklam
Vi hade utlovat en vinnare igår bland de första tio som gjorde reklam. Än så länge så är det dock inte tio stycken som skrivit ett inlägg om tävlingen, så därför finns det fortfarande chansen att vinna.

Kul dock att så många redan har nominerats imorgon kväll tas det som sagt ut två nya deltagare till finalen!Det enda du alltså behöver göra är att skriva ett inlägg om tävlingen. Verkar det svårt att komma på något så kan du låna detta."Var med och tävla fram sommarens hetaste bloggdesign, där vinnaren blir en stolt ägare av en ny mobiltelefon. Förutom designtävlingen så finns det även tre andra tävlingar att delta i som pågår

under hela augusti månad. Första vinnaren utses redan idag.


Totalt så finns det över 20 vinnare i dessa tävlingar. Och det räcker med att bara hjälpa till och rösta fram en vinnare för att vara med och tävla.


För mer info gå in http://www.bloggsolutions.se/tavling


Tävlingen sponsras av Bookback, forhair.se och canvasframkallning.se"

Bloggtävling - Vinn mobiltelefon
Var med och rösta fram sommarens hetaste bloggdesign så har du chansen att vinna fina priser. Det finns fyra olika tävlingar som du kan delta i och det räcker med att rösta för att få chansen att vinna.

För mer info om tävlingen gå in på tävlingssidan, redan idag ska den första vinnaren tas fram!

http://www.bloggsolutions.se/tavling
Specialfunktioner
Vi är experter på bloggar och bloggfunktioner. Vill du ha hjälp med att skapa en alldeles unik funktion till din blogg så tveka inte att kontakta oss.

Ingen förfrågan är för konstig, vill du att vi ska komma och föreläsa hos dig angående bloggandet så kontakta oss så snickrar vi ihop en intressant föreläsning.
Våra funktioner
För att få tillgång till dessa så behöver du registrera din blogg, när du väl har gjort det tar det bara ett par minuter att lägga till dessa på din blogg. Gör som så många andra före dig och få tillgång till massvis med saker som gär din blogg mer attraktiv!
Destination unkknown

Såhär mitt i natten (och i hockeyn) så kom vi på en rolig liten funktion. På startsidan finns nu en knapp där det står "Dest. Unknown" - och det är precis vad det är.

Om du trycker här så kommer du att hamna på någon av de bloggarna som är registrerade hos oss. Detta innebär alltså två saker för er använder. Främst kan du hitta nya favoritbloggar, men dels så det blir det också en möjlighet för er att få någon extra besökare.

Genom "spåra en vän" så har vi nu full koll på varifrån ni läsare trillar in och har redan märkt av ett par bloggar som ger väldigt mycket läsare.

Ny artikel - Skapa en ram runt bloggen
Vi fortsätter artikel veckan med att skriva en artikel om hur du får en ram runtom din blogg. Bara att kika in i artikelarkivet på hemsidan och läsa. Ge gärna förslag på artiklar som ni vill ha
Se vem som fyller år idag

Nu har vi suttit och filat hela veckan på diverse smågrejer. Ett jätteklantigt fel av oss har gjort så att ibland blir texten rosa i gratisdesignerna. Detta är rättat nu och vi hoppas att problemen är borta.

Desto roligare så kan vi meddela att vi släppt en ny funktion. Med den här funktionen så kan du visa läsarna i din blogg vilken kändis som fyller år idag. Logga in på sidan för att kika närmare.

På denna funktionen har vi än lagt till en förbättring för er som har blogg.se. Ni kan nu bocka för att ni har det så matchar koden eran design. Dvs så att den ser ut som den övriga designen.

Designer till bloggspot är på väg, håll ut! Det är bra knepiga att få ihop.

Ny funktion, Ny Design och vi hjälper dig att registrera en domän
Så var det dags återigen för en ny funktion. Äntligen har vi fixat så att man kan ha en nedräkning på sin blogg.

Som ni även ser så har ser det lite annorlunda ut på "Min Sida". Eftersom sidan expanderat snabbare än vad vi hade tänkt så är detta en temporär livräddning. Hoppas ni klarar av att navigera på den.

Sist men inte minst så vill påminna om att vi hjälper er nu att registrera domäner. För 299:-  kan du alltså få detta som ny bloggadress. minblogg.se / minblogg.com. Mer info under "tjänster".
Några av våra funktioner
Inlägget nedanför beskriver vad vi är för några. Här kommer lite bilder på funktioner som du kan få genom oss till din blogg.


Gratisdesigner


Visa nya citat för varje besökare i din blogg!

Mer funktioner finns på våran hemsida http://www.bloggsolutions.se
Vad är bloggsolutions?

Bloggsolutions erbjuder dig tjänster till din blogg. Dessa tjänster resultarar i snyggare design, roliga funktioner och i flera läsare! Självklart är alla tjänster gratis och vi kräver ingenting i motprestation t.ex reklam. Vi finns till för att underlätta ditt bloggande och är din blogghjälp på nätet!

Registrera dig direkt här i bloggen eller gå in på http://www.bloggsolution.se

Missa inte våran designtävling där du kan vinna fina priser.

Sista chansen
Sista chansen nu att nominera bloggar till årets designtävling.

För er som missat detta så går det ut på att utse årets sommardesign. Fem stycken är redan uttagna - fem till skall bli det. gå in på http://www.bloggsolutions.se/tavling för att nominera din eller någon annas blogg.

(För att få in så mycket bidrag som möjligt så fipplar vi lite så att vi hamnar på "mest aktiva listan")
Förtydligande angående röstningen
Röstningen kommer att komma igång imorgon eftermiddag direkt när de sista fem finalisterna är framtagna. Röstar gör man genom att logga in på bloggsolutions.se och detta kommer inte att vara synligt förns imorgon.

Fortsätt att nominera bloggar, de inkommer intressanta förslag hela tiden så se till så att vi inte missar just DIN blogg!


RÖSTA FRAM SOMMARENS SNYGGASTE GENOM ATT KLICKA PÅ BILDEN!

Ny finalist uttagen
Den femte finalisten togs ut idag, Vi vet att en till var utlovad men vi väntar med denna tills på onsdag då resterande fem finalister skall utses. Anledning är att det "haglar" in väldigt mycket designer som liknar varandra men samtidigt är väldigt snygga. Vi vill därför vänta tills samtliga nomineringar är gjorda för att inte missar någon blogg.

Dagens uttagna blogg är Alexandras. Motiveringen är väldigt enkel, vi har nämligen lyssnat på er. Inte mindre än 16 nomineringar har lagts på denna blogg (Den som fått näst mest har fått 3st).

Fortsätt att nominera och skriv om tävlingen så kan du vinna priser.

(Förresten ni har väl inte missat våran nya sida där vi samlar alla bloggtävlingar på nätet? Bloggtävlingar.se)
Två bloggar till nominerade
Nu på morgonen så togs två bloggar till ut till den stora finalen som startar nästa vecka. Vi har fått in någonstans runt 100 nomineringar hittills och självklart tittar vi igenom alla tips vi får in. Det var väldigt svårt att utse dessa två och för att avgöra så fick vi ta in en person utifrån (Väldigt jämnt mellan två av bloggarna).

Ni som har blivit nominerade men inte blivit uttagna bland dessa två har fortfarande chansen att komma med så var inte oroliga för det. Det är några som har nominerat flera bloggar och detta råder vi er andra att göra också. Era chanser att utse en finalist ökar då drastiskt.

De två nominerade.

         
Första vinnaren utsedd
Vinnaren i våran första tävling blev Lotta som skrev  detta inlägget. Vi vil tacka alla er som deltagit för eran kreativitet när det gäller att skriva texter.

Nästa schemalagda tävling kommer att ske den 12:e, men åll utkik det kan komma något emellan. Alla ni som skrev ett inlägg om denna tävling kan vara med i nästa genom att antingen återpublicera sitt inlägg eller genom att skriva ett nytt. Glöm bara inte bort att skicka ett mail!

Jättekul med alla nomineringar som kommer in. De två nya finalisterna kommer att publiceras imorgon på förmiddagen.
Bloggtävlingen - Gör Reklam
Vi hade utlovat en vinnare igår bland de första tio som gjorde reklam. Än så länge så är det dock inte tio stycken som skrivit ett inlägg om tävlingen, så därför finns det fortfarande chansen att vinna.

Kul dock att så många redan har nominerats imorgon kväll tas det som sagt ut två nya deltagare till finalen!Det enda du alltså behöver göra är att skriva ett inlägg om tävlingen. Verkar det svårt att komma på något så kan du låna detta.
"Var med och tävla fram sommarens hetaste bloggdesign, där vinnaren blir en stolt ägare av en ny mobiltelefon. Förutom designtävlingen så finns det även tre andra tävlingar att delta i som pågår

under hela augusti månad. Första vinnaren utses redan idag.


Totalt så finns det över 20 vinnare i dessa tävlingar. Och det räcker med att bara hjälpa till och rösta fram en vinnare för att vara med och tävla.


För mer info gå in http://www.bloggsolutions.se/tavling


Tävlingen sponsras av Bookback, forhair.se och canvasframkallning.se"

Bloggtävling - Vinn en mobiltelefon
Var med och rösta fram sommarens hetaste bloggdesign så har du chansen att vinna fina priser. Det finns fyra olika tävlingar som du kan delta i och det räcker med att rösta för att få chansen att vinna.

För mer info om tävlingen gå in på tävlingssidan, redan idag ska den första vinnaren tas fram!

http://www.bloggsolutions.se/tavling
Bloggtävlingen lanseras imorgon
Våran kära bloggtävling kommer att lanseras imorgon bitti 08.00.

Bland priserna kommer det att finnas en mobiltelefon, gratis abonemang på internettjänster, presentkort, biobiljetter och fotoframkallningar . Mer info hittar ni på hemsidan och här i bloggen imorgon.
Förvarning, Tävling - Håll utkik
På måndag kommer det att dyka upp en tävling hos oss. Det kommer att delas ut ganska så mycket priser och det är stor chans att man vinner.

Håll utkik på siten på måndag!